Uitlaat tunen van je Bugatti Veyron? Dat is dan 36.000 euro alsjeblieft [Video]

bugatti-uitlaatsysteem

Het Britse uitlaatbedrijf QuickSilver Exhaust Systems pocht dat het één van de duurste uitlaatsystemen ter wereld heeft ontwikkeld. Dat past op de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse en kost maar liefst 36.226 euro zonder btw en installatiekosten.

Volgens QuickSilver Exhaust Systems klinkt de Veyron iets te bescheiden. Een mening waar we ze gelijk in geven, maar de oorzaak ligt aan de W12-motor. Die beschikt door de opbouw er van niet over een gigantische spectrum van geluiden. Het is dan ook extreem moeilijk om meer vocaal genot uit de motor te krijgen.

Toch zijn de Britten daar in geslaagd (afgaande op onderstaande video). De managing director van het bedrijf, Paul Goddard, wist ons te vertellen dat ze een uitlaatsysteem hebben ontwikkeld dat voor een diepere brom moet zorgen en meer geborrel moet opwekken wanneer je van het gas gaat. Het gehele systeem werd daarbij uit titanium gemaakt. Al komt al dat lekkers met een stevig prijskaartje. Want 36.226 euro zonder btw en installatiekosten, daar kan je veel ander speelgoed van kopen. Niet dat het rijken zal afschrikken...

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adolf Van Oostende 00:23
afbeelding van Adolf Van Oostende

36 266 euro zonder BTW voor een ordinair titanium uitlaatsysteem ?

Voor dat bedrag en voor meer exclusiviteit hadden ze tenminste inconel kunnen gebruiken

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws