Brabus geeft S-klasse (bijna) vleugels met 900 pk!

brabus-rocket-900-1

Geef een S-klasse met V12 motor aan Brabus en je weet dat je omver geblazen gaat worden. Deze S-klasse Brabus kreeg de naam "Rocket" mee en dat heeft een reden. Eigenlijk 900 redenen...

Brabus is klaar voor het autosalon van Genève volgende week. Op dat salon presenteren ze "The Rocket 900" als paradepaardje op de stand.

De naam zegt het al, 900 pk hebben ze uit het V12 bi-turbo blok gekregen en daarmee willen ze DE auto hebben voor wie op zoek is naar extreem snelle luxe.

We lieten jullie aan het begin van de week al kennismaken met de Brabus 850 coupe en de styling van de coupe vindt ook zijn weg naar deze luxe sedan, knappe bumpers en carbon updates incluis.

Aan de binnenkant vinden we veel trekken van het Mercedes-Maybach interieur, maar er is wel voor een sportief stuurwiel gekozen om het beste van twee werelden te combineren.

Er zijn geen technische gegevens vrijgegeven, maar de prestaties moeten in dezelfde lijn liggen dan die van de Brabus 850 Coupe, denk aan een sprint naar de 100 km/u in ongeveer 3,5 seconden en een topsnelheid van boven de 340 km/u.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws