Japanse sneltrein: Jotech Motorsports GT-R

nissan-gt-r-jotech-motorsports-1

Dat tuningbedrijfjes niet verlegen zijn om de GT-R stevig onder handen te nemen is wel duidelijk. Jotech Motorsport, die pompen maar liefst 1.400 pk uit de V6. Dat is meer dan een Koenigsegg One:1 weet op te wekken. Denk daar maar even over na.

Ze noemen het hun Stage 6 kit en de belangrijkste aanpassingen die je krijgt zijn het uitboren van de motor naar 4,1 liter, een hoop verstevigde componenten en enkele stevige turbo's. Koppel dat aan een Stage 4 transmissie van Sheptrans en je kan even 1.400 pk via de vier wielen neerzetten. Prestatiecijfers zijn er niet echt, een prijs wel. De ombouw kost namelijk 95.000 dollar. Omgerekend zo'n 86.000 euro.

Tel daar nog eens de prijs van een GT-R bij op (96.000 euro) en voor de som van een Porsche Turbo S rij je ongeveer alles op aarde zoek...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Koentje 15:40
afbeelding van Koentje

Kan er niet aan doen maar een GTR, ik vind het nog steeds een fantastische machine! Doet me denken aan Supra, NSX, Skyline GTR, RX-7 en dan vergeet ik er nog een paar. Stuk voor stuk zalige machientjes die hun tijd ver vooruit waren. Ja ja ik hou best wel van die oude Ricer's. Nu deze tijd minder goed op de markt vind ik persoonlijk.

buyck 18:58
afbeelding van buyck

Niets vergeleken met de Alpha 16 package van AMS Performance... 1840 pk!
http://alphaperformance.com/packages/r35-gtr-alpha-16-performance-package/

buyck 19:08
afbeelding van buyck

Sorry Alpha 16 is al oud nieuws eigenlijk. AMS Performance heeft nu de Alpha Omega uit *kuch* dik 2000 pk"s !!! Ja inderdaad +2000 pk... alle concurrenten mogen inpakken, ALLEMAAL ! Koenigsegg One, Bugatti...
https://www.yahoo.com/autos/bp/see-the-2-000-hp-alpha-omega-gt-r-do-a-bu...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws