Maken of kraken: Kuhl MX-5

kuhl-mazda-mx5_01

De Mazda MX-5 is een Japanse sportwagens en Japanse sportwagens moeten per definitie onder handen worden genomen door tuners. Een van de laatste creaties werd ontworpen door Kuhl Racing. Lekker, of een hoop plastic flauweKuhl?

De MX-5 is een lichtgewicht sportkarretje. Dat moet je niet enkel aan het rijgedrag opmerken, maar ook visueel. Want de designers schaafden elke onnodige millimeter van de carrosserie. Handig voor tuners, want die kunnen er dan weer stevig wat extra centimeters aan plastiek aan vasthangen.

De bodykit van Kuhl Racing past ook wat in die categorie. Want van de extreme voorbumper, tot heftige achterbumper met centrale uitlaat; hij heeft het allemaal. Dat het resultaat mooi is, dat laten we aan jullie over...

Maken of kraken?

kuhl-mazda-mx5
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Koentje 11:13
afbeelding van Koentje

Allee het is er een beetje over maar eerlijk gezegd vind ik de mx-5 weel een heerlijk te tunen wagen! Ik heb er al een paar keer mee mogen rijden (oudere versies) en fijne wagens. Als ik geld genoeg had was het een speeltje voor me. Zo een mx-5 om mee te driften in het weekend. Leuk! Spijtig genoeg wordt daar in België te weinig georganiseerd om een hobby van te maken. Vind ik toch dan. On topic: iets teveel frutsels maar goed voor publiciteit zekers? Concurrentie van Rocket Bunny misschien?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws