Nog wat zout? Topcar Inferno is GLE Coupe uit de hel

topcar-glecoupe_01

Zo'n Mercedes GLE Coupe nog niet imposant (vulgair) genoeg? Dan kan je best eens langs tuner TOPCAR passeren, want die maken een compleet monster van de Duitser. 'Inferno', de naam is alvast op z'n plaats.

Net zoals de BMW X6 gretig onder handen wordt genomen moet de Mercedes GLE Coupe hetzelfde ondergaan. Waarbij tuners elkaar de loef proberen af steken in een wedstrijdje 'om ter dikst'. TOPCAR lijkt alvast de fakkel in handen te hebben met hun Inferno. Want wij zouden in een sneltempo opzij gaan wanneer dit in onze achteruitkijkspiegel verschijnt op de autostrade.

Het recept is bekend; maak de wielkasten breder en link die joekels aan elkaar door uit de kluiten gewassen bumpers. Hoewel extreem fout lijkt deze creatie van TOPCAR er mee weg te geraken. Nu, je schoonouders zullen je nog steeds met een scheef ook bekijken dat wel. Zeker omdat de kit maar liefst 19.117 euro kost. Geld waar je voor hun dochterlief echt wel een leuke Fiat 500 voor zou kunnen kopen.

topcar-glecoupe

Binnenin is de sky the limit. Krokodillenleder, koolstofvezel en 24 karaats gouden behoren tot de versiermogelijkheden. Zolang je maar in je geldbuidel tast. Onder de kap pompt de tuner het vermogen op van de GLE 450 en de AMG-uitvoering. In het geval van de strafste Mercedes-AMG GLE Coupe 63 S stijgt het vermogen naar 641 pk.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws