Mamba GT3 Street is BMW M4 uit nachtmerries

hoffy-mamba-gt3-bmw-m4-2018_03

Als de Cars-filmreeks ooit een nieuwe bad guy nodig heeft, dan stellen we voor om meteen deze Mamba GT3 Street van Hoffy Automobile aan te nemen. Een zwaar verbouwde BMW M4 met 1.000 pk en demonische looks... stof tot nachtmerries.

Dus jij hebt een Rocket Bunny bodykit op je M4? Hoe schattig. Want wat Hoffy Automobile doet met de BMW is van een geheel nieuw niveau. Ongeveer drie jaar in productie en zo goed als geen enkel paneel blijft onaangeroerd. En Hoffy mag dan wel zeggen dat het haar inspiratie haalde uit de DTM- en GTE-raceklasse, het resultaat hoort eerder thuis in een horrorfilm.

Hoffy Automobile

Willen we daarmee zeggen dat het lelijk is? Nee. Wel buitensporig van de pot gerukt. De carrosserie is alvast grotendeels opgetrokken uit met koolstofvezel versterkte plastic, dus het gewicht blijft erdoor binnen de perken. Om de rode ogen eer aan te doen morrelt het bedrijf ook aan de zes-in-lijn voorin. 750 pk weten ze er nu al uit te puren, 1.000 stuks zitten in het verschiet. Wij moeten vooral even gaan zitten om dit rustig in ons op te nemen...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws