Busjestuning van Knaus: Het moet niet gekker gaan worden

knaus-concepts-2018_01

Ben je thuis in de campingwereld, dan heb je heus al van Knaus gehoord, een Duitse fabrikant van caravans en mobilhomes. Voor het Caravan Salon in Düsseldorf besloot het bedrijf eens uit de band te springen met twee heftig onder handen genomen busjes. De Johny van de camping? Het kan voortaan...

Twee busjes stelt Knaus voor op het kampeersalon in Düsseldorf, de CUVision en CUVolution. Die eerste is gebaseerd op een MAN TGE en toont een gestroomlijnd koetswerk. Gezien de blauwe accenten op de grijze carrosserie lijkt het er zelfs op dat Knaus de elektrische variant van het busje gebruikt. Die eTGE geraakt 160 kilometer ver met zijn 36 kWh batterij.

knaus-concepts-2018

Wat meer van de pot gerukt is de CUVolution. Dat concept toont hoe een Honda Civic-eigenaar van begin de jaren 2000 zijn busje anno 2018 zou ombouwen. Knaloranje kleur? Check. Heftige spoiler bovenop? Dubbelcheck. Belachelijke centrale uitlaat en dito bodyikt? Wat dacht je! Het project werd samen bedacht met Weinsberg en lijkt te zijn gebaseerd op een Peugeot Boxer.

knaus-concepts-2018

Voor welke ga jij? De oranje of de grijze? Snuister hieronder zelf even in de galerij.

Tijdstip: 10:15
Auteur: Auteur: Yvesw
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws