Klassen Rolls Royce Cullinan Stretchcar kost heftige 1.8 miljoen euro

klassen cullinan stretchcar

Met een startprijs van zo'n 300.000 euro is Rolls' eerste SUV alles behalve een koopje maar deze gestretchte Cullinan met ballistische bescherming en een prijskaartje van 1,8 miljoen euro toont dat het nog een serieus stuk extremer kan. Toch maar dringend EuroMillions winnen?

Geen klasse, wel Klassen, een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het verlengen van luxewagens en het pimpen van Mercedes busjes. Het was dan ook maar een kwestie van tijd voor het bedrijf een ombouw voor de nieuwe Rolls Royce Cullinan zou voorstellen. Daarvoor hebben ze nu een project uit de doeken gedaan. Eentje die maar liefst 6 maanden zal duren en 1.8 miljoen euro van de eindklant vraagt.

klassen cullinan stretchcar

Wat je voor dat geld krijgt? Een Cullinan die nog eens een meter groeit waardoor de lengte van de SUV op 6,3 meter komt te liggen. Of dat lang is? Ja, dat is lang, knijterlang. Samen met de verlenging hangt Klassen in het interieur een scheidingswand richting de voorzijde, krijg je een audiosysteem van Bang & Olufsen dat vast hangt aan "een mediacenter" en led-sfeerverlichting. Hoe aardig van ze. Tenslotte is het ook belangrijk om weten dat deze Cullinan LWB geniet van Level 7 ballistische bescherming dat je desgewenst kan optrekken naar Level 9.

klassen cullinan stretchcar

Wat dit juist wil zeggen? Dat deze Rolls Royce Cullinan van Klassen letterlijk King Kong op wielen is. Geïnteresseerde dictators kunnen alvast contact opnemen met Klassen want de Rolls Royce Cullinan Stretchcar is vanaf nu te bestellen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws