Mansory vergrijpt zich aan nieuwe Rolls-Royce Phantom

mansory rolls royce phantom 2018

Het Duitse Mansory heeft de nieuwe generatie Rolls-Royce Phantom onder handen genomen. Het resultaat houdt ergens het midden tussen vulgair en beschamend.

Geef je een soiree voor de rijken der aarde, dan is de kans groot dat Mansory er in kort rode broek en gele T-shirt met "Yolo" op geschreven binnen springt. Toch is het net dat kantje van verzet tegen het establishment dat nieuwe rijken richting Mansory trekt. Want waarom zou ik mijn peperdure statische Rolls niet mogen verbouwen tot een kermismobiel? Ongelijk kunnen we ze natuurlijk niet geven.

Gangstermotieven

Alleen is het een kleine slag in het gezicht van de designers die jaren hard hebben gezwoegd om de nieuwe generatie Rolls-Royce Phantom tot - naar hun normen - de beste auto ter wereld te vormen. Mansory, die plakken er een bodykit tegen, spuiten je Rolls in de kleurstelling die je maar wil en trekken een nieuw laagje leder over het interieur.

mansory rolls royce phantom 2018

O ja, dan vergeten we nog de sportvelgen, verlaagde ophanging en sportuitlaat achteraan. Binnenin plaatst het bedrijf in de galerij (Rolls voor "dashboard") haar logo met daarachter een achtergrond van iets dat nog het meeste lijkt op gangsterletters. Tenslotte geeft het bedrijf de V12 ook nog wat meer pit. 610 pk en 950 Nm koppel om exact te zijn. Standaard produceert de Phantom "maar" 563 pk en 900 Nm.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws