Ares Design schetst Model S Roadster

ares-design-tesla-model-s-roadster_2018

Hoewel onverwachts blijkt de Model S een geliefkoosde auto voor coachbuilders aller lande. Zo kregen we eerder al een stationwagenversie uit Nederland en zelfs een Model S als lijkwagen. Het Italiaanse Ares Design wil nu een tweedeurs cabrio maken van de elektrische sedan.

Bekijken we de eerste schets, dan belooft Ares Design alvast geen half werk. Want niet enkel verdwijnt het dak van de Model S, ook de gehele carrosserie daaronder wordt onder handen genomen. De deuren achteraan, die verdwijnen en nieuwe bumpers moeten duidelijk maken dat dit niet zo maar een Model S van je buurman is (als je buurman überhaupt al een Model S heeft).

Hamvraag is alleen of Ares Design daadwerkelijk ooit een model aan de man zal brengen, want het bedrijfje gooit de laatste maanden meer schetsen en ideeën de wereld in dan een politieker vlak voor de verkiezingen. Anderzijds... als je maar genoeg modder tegen de muur smijt moet er ooit een stukje blijven kleven. Misschien dat het bedrijf dus genoeg gegadigden vindt voor deze Model S Roadster.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws