Hofele geeft je Mercedes C-Klasse vleugje extra klasse

mercedes c hofele 2019

Mercedes viste haar Panamericana-grille, met de verticale spijlen, een tijdje terug op uit haar verleden en nu lijkt ook de tuningwereld er op te zijn gevlogen. Door Mercedes erkende tuner Hofele bouwt de C-Klasse om tot Pan-Amerikana en geeft de middenklasser een vleugje extra flair.

Tuningshuis Hofele en Mercedes zijn tegenwoordig dikke vriendjes, net zoals Mercedes respecteert wat het Duitse Brabus doet. Hofele, die bouwen nu een C-Klasse om tot '‘Pan-Amerikana'. Iet of wat stoere marketing om te zeggen dat ze wat uiterlijke wijzigingen doorvoeren op de C. Te beginnen met de grille die voortaan rechtopstaande spijlen krijgt zoals bij grote broer Mercedes-Maybach en de AMG GTR. Samen met de serieus blinkende 19-duims velgen en de eveneens blinkende uitlaten achteraan moet de C-Klasse daardoor een extra streepje klasse krijgen.

mercedes c hofele 2019

Hofele is trouwens zo fier op haar merknaam dat het alle sterren van de auto haalt om ze te verwisselen met eigen logo's. Hoe sierlijk de grille vooraan mag zijn, zo'n gigantische H in een cirkel doet toch wat afbreuk aan het totaalpakket. Binnenin mag het Mercedes-logo trouwens wel op het stuur blijven staan. De zetels, die krijgen dan weer een Pan-Amerikana-inscriptie.

mercedes c hofele 2019

Ach kom, het is eens iets anders dan gigantische bumpers, luchtsleuven en een spoiler waarmee je nog amper een ondergrondse parking binnen geraakt.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws