Tesla-Tuning: Deze Model 3 draagt nieuwe snoet van zo'n 2.500 euro

tesla model 3 bumper tuning

Wat Brabus voor Mercedes is, dat is Unplugged Performance voor Tesla. De Amerikaanse tuner heeft nu een upgrade voor de Model 3 die 'm af moet helpen van zijn nogal polariserende snuit. Al moet je wel diep in de buidel tasten.

Niet iedereen is tevreden met de designrichting die Tesla uit is gegaan sinds de Model S facelift. Want frontaal is S, 3 en X tegenwoordig zo dichtgetimmerd als een videotheek. Daarenboven trekt Tesla een soort van schaduwsnor op de plaats waar een klassieke auto een grille zou herbergen (eenmaal gezien, kan je dit niet meer "ontzien").

Unplugged Performance zegt nu de oplossing te hebben met haar Ascension voorbumper. Een accessoire van - hou je vast - zo'n 2.500 euro (afhankelijk van transport en schilderwerken) dat de snuit subtiel maar daadkrachtig onder handen neemt. Met dank aan een breuklijn die over de gehele bumper loopt en een sportievere onderzijde.

tesla model 3 bumper tuning

Gezien de vlotheid waarmee de Model 3 Europa binnen sijpelt is het misschien tijd om je te differentiëren, Model 3-eigenaar?

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
MilleMiglia 21:19
afbeelding van MilleMiglia

Ik vind het wel een verbetering. Waar hangt het voorste nrplaat bij een model 3 eigenlijk? Zie hier niet zo dadelijk plaats voor.

Michel 21:41
afbeelding van Michel

Veel beter zo, als je 60-70K voor deze auto wil betalen, dan is 2.5K toch geen probleem

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws