Onder deze retroschulp schuilt BMW 135i

eta 02 bmw 135i

Het Duitse Everytimer Automobile bouwt met veel liefde je "moderne" 135i cabrio om tot deze ETA 02 cabio. Een retro-cabrio met alle moderne gemakken. Met je oldtimer de LEZ in? Zo kan het.

Stel je bent gek van klassiek gelijnde auto's maar je hebt geen zin in heel het LEZ-gedoe én je geniet best wel van moderne technologieën? Wel, dan zijn er bedrijven zoals Everytimer Automobile (ETA) die je noden kunnen vervullen. Het Duitse bedrijfje bouwt een relatief moderne BMW 135i cabrio om tot retro-mobiel.

Sharknose

Daarvoor laat ETA zich inspireren op de 2002 cabrio van het Duitse merk. het moet dan ook gezegd, langs voor ziet deze ETA 02 Cabrio er lekker uit met z'n sharknose. Langszij krijgt de creatie dan weer evenwel het badkuip-syndroom. Het ziet er alvast uniek uit en de geheel koets is opgetrokken uit koolstofvezel.

eta 02 bmw 135i

Het resultaat is een auto die er op het eerste gezicht uit ziet als een klassieker maar voorin wel een moderne 3-liter zes-in-lijn met +300 pk herbergt. En over, afhankelijk van de opties op het donormodel, gerief zoals stoelverwarming, navigatie en bluetooth beschikt. Kostenplaatje? 70.000 euro... zonder het donormodel. Dan toch maar een echte classic zoeken?

eta 02 bmw 135i
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie