Toyota belicht (nogmaals) Yaris met GR-opsmuk

Toyota Yaris GR Parts 2020

Eind vorig jaar kregen we al een eerste plaatje te zien van de nieuwe generatie Yaris met GR-opsmuk. Met het Tokio Motor Salon om de hoek besloot Toyota wat extra plaatjes los te laten. Kan je geen volbloed GR Yaris betalen? Dan kom je in de buurt met deze Yaris GR Parts. Nu ja...

Toyota heeft grootse plannen met haar nieuwe generatie Yaris. Want de hybride-aandrijving voorin is relevanter dan ooit en het oubollig imago wil het voorgoed van zich afschudden met de nieuwe looks. Met GR Parts moet het duffe imago helemaal op de schop.

S-Line van Toyota

Want net zoals je een AMG, S, of M-Line op je Mercedes, Audi of BMW kan steken, biedt Toyota haar klanten binnenkort de keuze om modellen uit de dossen met GR-opsmuk. Niet anders bij de Yaris. En Toyota heeft het Tokio Motor Salon uitgekozen om de opsmuk te presenteren.

Toyota Yaris GR Parts 2020

Het resultaat? De beelden spreken voor zichzelf. Een natuurlijk schoonheid is de nieuwe generatie Yaris niet maar de Yaris met GR-Parts wil zich vooral als driftige hatchback positioneren. Of Toyota ook plannen heeft deze opsmuk aan te gaan bieden in Europa is niet meteen duidelijk. In Japan lopen ze tenslotte iets warmer voor deze spielerei dan in Europa.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws