Los over: Mansory Cabrera komt in drievoud (2020)

Mansory Cabrera Lamborghini Aventador SVJ 2020

Om haar dertigste verjaardag te vieren zal Duitse tuner Mansory een rits aan speciale modellen op de markt brengen. Deze tot 3 stuks gelimiteerde Cabrera is daar één van en baseert zich op de in de basis al excentrieke Lamborghini Aventador SVJ.

Dat Mansory doorheen haar dertigjarig bestaan haar strepen heeft verdiend in tuningsland staat buiten kijf. Dat het altijd even smaakvol was, dat is een ander verhaal. Nu goed, de dertigste verjaardag van het merk zal je geweten hebben! Met dank aan een rits verjaardagsmodellen. First up: De Mansory Cabrera.

Verde perfecto

Cabrera, een naam die klinkt als slagroom op wafels. Slim gekozen ook van de Duitsers, want tijdens de ontwikkeling van de opvolger van de Lamborghini Gallardo, werd er getipt dat die Cabrera zou gaan heten. Dat werd het uiteindelijk niet, want de Huracan zag het levenslicht.

Mansory Cabrera Lamborghini Aventador SVJ 2020

De Mansory Cabrera, die neemt alvast niet de Huracan - of Gallardo - als basis. Wel baseert deze tot 3 stuks gelimiteerde hypercar zich op de Aventador SVJ. Een auto die op zichzelf al best extreem val te te noemen. Mansory installeert een aangepaste koolstofvezel bodykit, installeert nieuwe LED-koplampen en lakt de auto in een heerlijk "Vento Verde".

810 pk!

Het aangepaste uiterlijk moet ook voor daadwerkelijk betere luchtstroom zorgen, terwijl de lichtgewicht velgen van 20-duims met Pirelli P Zero's het rijgedrag moeten verbeteren. Achteraan meet het rubber trouwens 355 breed, dus aan grip geen gebrek.

Mansory Cabrera Lamborghini Aventador SVJ 2020

Nodig, want de 6.5-liter V12 werd opgepompt naar 810 pk en 780 Nm koppel. Daardoor kan deze beul in 2.6 seconden naar de honderd vliegen. Weer net dat tikkeltje sneller dan het donormodel alleszins. Prijzen? Als je het moet vragen...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws