BMW 5 Reeks en M5 krijgen nieuwe lading M Performance-spulletjes

BMW M5 M Performance accessoires

Nadat BMW in juni de 5 Reeks en M5 onder het mes liet gaan, heeft de accessoireafdeling nu ook zijn huiswerk klaar. De 5 Reeks, M5 en M5 Competition krijgen dus ook na hun facelift een hele rist M Performance-accessoires.

Die onderdelen bestaan uiteraard voor het grootste deel uit carbon. Zo werden er addenda voor de voorbumper ontwikkeld, waaronder een splitter, en kunnen de nieren met koolstofvezel worden omlijst. De spiegelkappen, air breathers, zijschorten, achterspoiler en diffusor bestaan ook uit carbon.

BMW werkte verschillende opties uit voor het stuur, dat als M Performance-accessoire met carbon en alcantara of met carbon en leder kan worden overtrokken. Ook de schakelpeddels kunnen een laagje koolstofvezel krijgen. Er zijn uiteraard ook nog specifieke velgen in de maten 19 en 20 duim.

BMW M5 M Performance accessoires

De M5 en M5 Competition krijgen tot slot nog enkele specifieke accessoires. Daar noteren we onder meer een specifiek M Performance-stuur uit carbon en alcantara, en een keuzehendel voor de versnellingsbak die eveneens uit carbon bestaat. Een eigen M Performance-sportophanging legt de M5 (Competition) nog eens 5 tot 20 millimeter lager. Dat kan nog worden aangevuld met opgewaardeerde remmen en eigen 20-duimsvelgen.

Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 0 reacties

Tags

bmw

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws