Lumma maakt fluostift van je Land Rover Defender

Lumma Design CLR LD Land Rover Defender 2020

Lumma heeft besloten dat de strakke Defender te onopvallend is. Ze ontwierpen een bodykit en gaven hem een opvallende tint geel.

Lumma staat niet bekend om discrete ontwerpen op basis van kleine auto's. Die reputatie doen ze zich vandaag alle eer aan door een opzichtige gele fluostift te tonen op basis van de anders vrij deftige Land Rover Defender. In Lumma-termen gaat die als Lumma CLR LD door het leven.

hoger, walter

Je zou het niet direct zeggen, maar Lumma tilde de Land Rover Defender 30 mm hoger boven de grond, al zal je er waarschijnlijk niet al te snel mee gaan offroaden. Hij werd dankzij aangepaste wielfenders ook 40 mm breder. Lumma monteerde verder ook een nieuwe grille en splitter en monteerde een hoedje bovenop de motorkap, alles in carbon uitgevoerd.

Lumma Design CLR LD Land Rover Defender 2020

Bovenop het dak kunnen twee dakspots gemonteerd worden en ook werd een nieuw setje velgen door Lumma onder de Defender geschoven. Die wielen kunnen varieren van 19 tot 23 inch groot. Binnenin worden de aanpassingen discreter gehouden, met aluminium pedalen en Lumma-gesigneerde vloermatjes. Ook het lederen interieur draagt het logo van de tuner.

Lumma Design CLR LD Land Rover Defender 2020

Motorisch past de 5.0 V8 in de Defender, al zet Lumma daar alleen maar een sportuitlaat achteraan.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
FLP 11:35
afbeelding van FLP

Mij lijkt het eerder groen. Maar kom, of het nu geel is of groen, 't is in ieder geval lelijk. :p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws