Is bodykit Prior Design neuscorrectie die nieuwe BMW M3 en M4 nodig hebben?

BMW M4 Prior Design 2020

Niets deed de afgelopen tijd in autodesignland meer stof opwaaien dan de nieuwe nieren van de BMW 4 Reeks, die de Beiers nadien extrapoleerden naar de nieuwe M3 en M4. Tuners laten zo’n kans natuurlijk niet links liggen...

Zo is er de Duitse tuner Prior Design, die afgelopen weekend zijn suggesties voor een nieuwe bodykit wereldkundig maakte. In eerste instantie wil Prior zich toespitsen op de M4, om nadien ook de M3 mee in het bad te trekken. Want in tegenstelling tot de gewone 3 Reeks heeft de nieuwe M3 ook de stevig uitgerekte nieren gekregen.

BMW M4 Prior Design 2020

Voorlopig blijft het bij Prior Design nog bij enkele digitale renders, die variëren van een gewoon andere bumper tot een heuse wide body-kit. Maar allemaal hebben ze wel gemeen dat de nieren onder handen worden genomen en terug naar hun gewone formaat worden gereduceerd. Prior Design laat verstaan dat het zinnens is om alvast een van de bodykits in productie te nemen. Een tuner die een origineel ontwerp van een constructeur verbetert? 2020 blijft verrassen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:24
afbeelding van Techno Patat

Die oranje is echt heel knap, yep dat is dus wat de M nodig heeft :D

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws