Prior Design maakt rallykar van jouw Hyundai i30

Prior Design kennen we vooral van een hoop brute bodykits op basis van Duitse premiumwagens. Nu hebben ze zich ook aan de Hyundai i30 N gewaagd. Geslaagd?

De Hyundai i30 N ziet er zo al erg dynamisch uit maar bij Prior Design vonden ze de link naar de rallywereld toch wat veraf. Daarom bedachten ze een bodykit die zelfs Thierry Neuville zou doen twijfelen over de authenticiteit van zijn rallymobiel.

buitenaanpassing

Niet dat hij het verschil niet zou voelen, want de wijzigingen zijn enkel optisch. Daardoor heeft de pre-facelift i30 N nog altijd 275 pk en 378 Nm in zijn Performance versie en 250 pk in de standaardlivrei. Pre-facelift, omdat de Prior-kit op die versie gebouwd is, de gefacelifte Hyundai i30 N wordt pas in maart bij de dealers verwacht.

De bumper wordt daarbij nog wat dikker gezet en diffusor krijgt een glanzend zwarte afwerking. Ook de dakspoiler wordt niet vergeten, want die wordt vervangen door een iets agressiever ogend exemplaar. Om alles af te ronden - en eerlijk gezegd zijn het ook gewoon de blikvangers - zet Prior Design de wagen op een setje multispaaks rallywielen. De hele set kost - in Duitsland alvast - 3.999 euro. Klaar om de Rally van Finland te gaan tackelen?

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Dominique 15:07
afbeelding van Dominique

Dit noem ik pas een geslaagde body kit. Echt vet !!

Yannick 19:06
afbeelding van Yannick

heel dik !

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws