Bodykit haalt Ford Mustang Mach-E uit SUV-sfeer

Ford Mustang Mach-E Motion R Design

De Ford Mustang Mach-E heeft al heel wat inkt doen vloeien. Want zo'n Mustang, dat is toch een icoon? Ford laat het niet aan haar hart komen en dat doen de tuners blijkbaar ook niet. Motion R design ontwikkelde namelijk een pakket vooor deze EV.

Motion R Design heeft al wat ervaring met Fords, zo bouwden ze een Transit om en konden ze hun handen ook niet van de Ranger houden. Zo'n Mustang Mach-E is toch weer iets anders.

spoilers en skirts

Op het vlak van prestaties verandert er weinig of niks. De Mustang Mach-E blijft in zijn strafste versie 480 pk en 860 Nm voortbrengen, goed voor een 0-100'je in goed 3,5 seconden. Maar esthetisch verandert er dan weer wel heel wat. Zet een setje aangepaste velgen onder de Ford en je krijgt meteen een andere aanblik. Daar bleef het echter niet bij, want ook de grille werd herwerkt. tegenwoordig zit er weer een open grille op de elektrische Ford. De extra spoiler onderaan de bumper zet hem wat dichter tegen de grond.

Die bumper vormt de aanzet van de wide-body kit waarvan de brede wielbogen in zwart geaccentueerd werden. Verder naar achter vind je nog de niet te versmaden sideskirts om te eindigen in de achterbumper met diffusor. Geen uitlaten in die diffusor, want het gaat natuurlijk om een elektrisch voetuig.

koolstof alom

Motion R Design amuseert zich nog wat met de achterzijde door de spoiler onder de achterruit te verblijden met een grote extensie. Dit alles kan in koolstofvezel worden uitgevoerd, al is er ook een straffere gesmede composietversie beschikbaar. Binnenin krijg je Nappaleder en heb je recht op een afgeplat stuurwiel. Motion R Design maakt ook in het interieur graag gebruik van carbonvezel elementen, voor onder andere de deurpanelen en het stuurwiel.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws