Prior Design maakt GR Yaris extra begeerlijk

Toyota GR Yaris Prior Design Render

Met zijn vierwielaandrijving en opgefokte driecilinder is de Toyota GR Yaris al een unicum in het huidige autolandschap. Prior Design wil daar nog een schepje bovenop doen met een bodykit die het kleintje wonderwel staat en 'm nog sterker laat lijken op een auto die zo aan de start van het rallykampioenschap kan verschijnen. Maken die handel!

Het is als sinds de Renault Clio V6 geleden dat we zo'n van de pot gerukte compacte hothatch hebben gekregen. Hoewel die Clio V6 met de motor achterin nog net een stapje verder ging dan de huidige GR Yaris, kan je die Japanse driftkikker moeilijk een generisch product noemen. Met zijn op maat gemaakte vierwielaandrijving, compleet andere carrosserie en specifiek ontwikkelde driecilinder. Het enige waar je de GR Yaris van kan betichten? Dat hij misschien nog wat braafjes oogt. Geen probleem, Prior Design heeft de oplossing klaar!

Lekker breed

Het Duitse tuningsbedrijf is namelijk aan de slag gegaan met zo'n GR Yaris. Digitaal weliswaar. Want het bedrijf wil eerst aftasten hoeveel interesse er is voor tuningsonderdelen voor de GR Yaris. Het resultaat is een bodykit om U tegen te zeggen. De snuit vooraan wordt extra opgedikt door bredere wielbogen en ook achteraan oogt de Yaris een stuk dikker dankzij de wielkastverbreders én knoert van een spoiler. Hoewel we zelf fan zijn van subtiele tuning, past de bodykit wonderwel bij deze "rallywagen voor de openbare weg".

Toyota GR Yaris Prior Design Render

Wat vinden jullie? Maken of kraken, deze bodykit van Prior Design voor de GR Yaris?

Toyota GR Yaris Prior Design Render
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Peter van de Waeter 08:25
afbeelding van Peter van de Waeter

Spectaculair,maar met een dergelijke kit en dito banden gaat er van de 260pk niet veel meer over blijven vrees ik? Maar oogt best fraai zo.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws