Hofele HGLE Coupé is alternatieve Maybach (2021)

Hofele HGLE Coupe Mercedes

Op dit moment kan je bij Maybach terecht voor een meer luxueuze Mercedes S-Klasse en GLS. Maar wat als je een GLE Coupe nu dé basis vindt voor een Maybach-uitvoering? Wel, dan kan je gaan aankloppen bij Hofele voor deze HGLE Coupe!

Net zoals dat het geval is bij AMG is Mercedes naarstig bezig met het aanbod van Maybach-modellen uit te breiden. Zo heb je tegenwoordig naast de S-Klasse Maybach ook een GLS als Maybach. Dat er ooit een Maybach-uitvoering van de GLE Coupe komt, dat lijkt ons dan weer twijfelachtig. Geen vrees echter! Voortaan kan je zo'n GLE Coupe Maybach bij Duitse tuner Hofele gaan halen. Al heet 'ie daar wel HGLE Coupe.

Mag het nog wat groter?

Oké, Hofele zegt het niet letterlijk maar laat ons eerlijk zijn: met die duo-tone kleurstelling op de carroserie en 23-duims (!) turbinevelgen gaat de tuner duidelijk Maybach achterna. Al betwijfelen we dat die gigantische velgen de rit van deze GLE Coupe veel comfortabeler maken. Binnenin drapeert het Duitse bedrijf de stoelen dan weer in vers leder. Achterin zijn er evenwel geen captain chairs te bespeuren. Kijk, daar had je toch nog even het verschil kunnen maken, Hofele.

Hofele HGLE Coupe Mercedes

Het is trouwens niet de eerste keer dat Hofele een GLE Coupe onder handen neemt. Wel wil tuner met deze creatie extra benadrukken dat het op verzoek unieke creaties kan bouwen. Maar wat vinden jullie van deze HGLE Coupe? Sierlijk of potsierlijk?

Hofele HGLE Coupe Mercedes
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws