Cayenne S Transsyberia op jouw oprit?

Porsche komt naar buiten met een heuse productieversie van de voor de Transsyberia rally gemodifieerde Cayenne. De Transsyberia krijgt hetzelfde 4.8 V8-blok als de Cayenne GTS in het vooronder gelepeld die gekoppeld wordt aan een Tiptronic S zestraps automaat. Verder krijgt de Cayenne in deze uitvoering luchtvering en Porsches Active Suspension Management (PASM). Permanente AWD zorgt ervoor dat 62% van de kracht op achter- en 38% op de vooras wordt overgebracht.

Je kan hem in 4 verschillende kleuren krijgen : zwart, silver metallic, zwart met 'meteor grey' accenten en 'meteor grey' met silver.

Wat deze gimmick mag kosten? De prijs in de States bedraagt $70,800, wat bij ons zal resulteren in een kleine €100.000...

Enkele beelden van de originele Cayenne Transsyberia :

Zo op terrein ziet hij er best cool uit, maar volgens mij slaag je nogal een stom figuur als je er mee door het dagelijkse verkeer tracht te komen. Dus wat de titel betreft besluit ik voor mezelf : NEEN DANK U!

 

 

 

Reacties: 6 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Wim 19:11
afbeelding van Wim

ziet er über stevig uit

Wim 19:16
afbeelding van Wim

laat ze aub die striping voor de rs versies houden

Tom 19:24
afbeelding van Tom

Wansmakelijk gedrocht , een schande voor het porsche blazoen...

Felice 08:47
afbeelding van Felice

Niet bepaald mijn ding... maar smaken verschillen :)

Koen De Beer 14:42
afbeelding van Koen De Beer

Toyota Supra striping op ne Porsche...

Thomas 18:49
afbeelding van Thomas

Hmm.. I like it :) De cayenne was al één van betere in zijn klasse voor offroad werk, vandaar vind ik deze versie nog wel een leuke creatie. De cayenne Transsyberia gaat wel helemaal van de weg af die de doelgroep van cayenne aansprak. Cool als je echt nog een 8ste auto bijwil voor in de bergen mee te gaan spelen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws