Eerste Lagonda in 2012! SUV??

LagondaAston Martin bevestigde de start van de productie van een hele reeks nieuwe modellen binnen het merk Lagonda, de eerste zouden in 2012 op de markt moeten verschijnen. Lagonda geeft Aston Martin de mogelijkheid zich te beperken tot de supercars zoals de aanstormende Vantage V12 RS en de One-77 supercar. Lagonda zelf kan zich dan op deze manier bezig houden met wagens met een minder uitgesproken sportief karakter.

Lagonda zal garant staan voor pure luxe, exclusiviteit, comfort en uniek design. Wel wordt verwacht dat er op vlak van design wel eens wat elementen van Aston Martin geleend zullen worden.

Om de honderdste verjaardag van Lagonda te vieren, in 2009, zal er een nieuw model worden voorgesteld. Niets is zeker, maar de geruchten om dat concept handelen over een SUV of crossover. Wat wel zeker is, is dat het management 100 landen op oog heeft om haar wagens in te verdelen. In vergelijking: Aston Martin is maar in 32 landen actief.

Ik citeer de woordvoerder van Aston martin in verband met de geruchten over de concept wagen: “... wouldn’t be an SUV in the same way as a BMW X5 but that it will likely pick up elements from the Series 4 Lagonda saloon from 1987, as well as other past models."

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws