Ford Kuga individual

Ford heeft de laatste jaren met hun nieuwe design toch het autolandschap gekleurd, wat in de klasse van de suv's niet anders is. De scherpe lijnen en het frisse voorkomen kunnen nu nog meer naar eigen wens aangepast worden want Ford biedt nu ook op de Kuga het Individual programma aan. Hiermee kan de toekomstige eigenaar zijn Kuga zowel vanbinnen als vanbuiten naar eigen smaak inrichten en vormgeven, zonder daarvoor naar een 3de rangs tuningshop te moeten gaan.

 

Ford Kuga

Het Individual programma werd reeds aangeboden op onder meer de S-max en de Mondeo en is daar een enorm succes. Blijkbaar willen veel klanten zich tegenwoordig onderscheiden van de massa en daarvoor is dit dé oplossing. Je krijgt een persoonlijke auto die toch gebouwd is met dezelfde kwaliteit als elke andere Ford.

Zelfs een blinde kan zien dat er aan de buitenkant duidelijk het één en ander aangepast werd waaronder de bumpers, wielranden, zijlijsten en velgen, wat toch een hele verbetering is tegen de zwart plastieken exemplaren. De originele velgen worden vervangen door gigantische 20 inch exemplaren en samen met de verlaging van 50mm krijgt de Kuga een lichtelijk sportieve of zelfs aggresieve uitstraling. Misschien dat je nu wél je kinderen mag komen afhalen van school als brave huisvader.

 

Ford Kuga

Maar het is vooral in het interieur dat de klant zichzelf kan uitleven. Het Ford Vehicle Personalisation Design Team heeft het hele interieur aan een opwaardering onderworpen. Zo zijn de zetels uitgevoerd in twee soorten leder met extra geaccentueerde biezen wat toch exclusiever overkomt. Het dashboard en de deurgrepen kregen een laklaagje in 'piano white', een kleur die mooi samengaat met het 'electric white' van het exterieur. Het enige probleem van al dit moois is dat je moet wachten tot 2009 om hem te kunnen bestellen. Tot dan zal het straatbeeld het moeten doen met de 'gewone' Kuga die er eigenlijk ook helemaal niet verkeerd uitziet.

Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
autofan 13:06
afbeelding van autofan

door de Kuga op 20" te zetten lijkt hij van ver op een fiesta

pieter 20:10
afbeelding van pieter

Wat lijkt dit hard op een te kleine SUV... Of is het dat ook?

Wim 22:51
afbeelding van Wim

nee, zo klein is hij nu ook weer niet, vergelijk het met een focus op hoge poten

Gio 16:36
afbeelding van Gio

Ik heb de kuga net gekocht en velgen van 18 opgelegd, en die zijn zeer mooi erop, ik heb test gereden met een 20 eronder en hij rijd ook veel harder dan met 18ers, 20 ietske overdreven denk ik

GINO 11:29
afbeelding van GINO

Inderdaad Gio, 20' rijd hard, heb ik ook ondervonden op een testrit.
Ik ga 18' opleggen met een band van 40 en dat gaat al wat zachter rijden denk ik, maar t'probleem is...welke, niet makkelijk om iets te vinden. Het moet wat stoer aantonen want anders toont het veel te licht voor toch een wagen met karakter. wie mij leuke modellen kan laten zien die de max zijn, mail mor door. tunerp106@hotmail.com

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws