Audi's A8 in het nieuw?

Volgend jaar wordt er een nieuw model verwacht van Audi's vlaggenschip. Dit zal geen moment te laat komen want BMW lanceert dit jaar zijn nieuwe 7-serie en het huidige A8 model werd vorig jaar nog gefacelift en is dus niet meer bij de pinken. Iemand is er in geslaagd beeldmateriaal te verspreiden van deze nieuwe A8. Zoals gewoonlijk bij dit merk valt op dat het design niet echt revolutionair zal wijzigen maar dat het blijft bij een sterke modernisering en update van de technologie. Op de foto's kan je ook duidelijk de verwantschap zien met de recentelijk vernieuwde modellen van het Audi gamma.

Het design van de koffer is op enkele kleine details na praktisch identiek met dat van de A4. De grille is wederom een maatje gegroeid en begint stilaan buitenaardse proporties aan te nemen.

Gespeculeerd wordt dat het onderstel van deze nieuwe A8 ook gebruikt zal worden voor de opvolger van de Bentley Arnage en misschien ook wel voor het 4-deurs model van Lamborghini. Ik gok dat audi voor deze nieuwe A8 ook op de proppen zal komen met een aantal nieuwigheden onder de motorkap, maar daarover is nog niets geweten.

via autoblog

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
pieter 20:12
afbeelding van pieter

Interieur is verschrikkelijk lelijk. En de wagen zelf... De S5 in het slecht zo lijkt het.

Wim 22:47
afbeelding van Wim

ja, betwijfel of dit echt is

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws