Meer informatie: One-77 (Aston Martin)

Het was al langer geweten, deze Aston Martin moet en zal de duurste worden. Niet alleen binnen het merk maar misschien ook wel wereldwijd vergeleken met alle wagens. Want met een prijs van meer dan 1.250.000 euro (zonder taxen, belastingen, verzekering, import,...) kan je bijna niet onderdoen. De prijs inclusief taxen etc, zou je al snel op 2.000.000 euro kunnen schatten.

 

Aston Martin One-77

De Aston Martin One-77 supercar krijgt een V12 met 710 pk en meer dan 750 Nm koppel. Het totaalgewicht komt rond de 1500 kilo. Of deze cijfers daadwerkelijk de productiecijfers zijn is niet zeker. Het zijn halfbevestigde geruchten/speculaties. Maar goed, het geeft ons toch een idee van wat en hoe die nieuwe Aston Martin zal zijn.

 

Is het een mooie wagen? Jammer genoeg blijft Aston Martin vasthouden aan het vastgeroeste design. Het ziet er inderdaad altijd goed uit, maar wel omdat je het goede altijd opnieuw gebruikt. Die herhaling vernietigt de kracht van het design naar mijn mening. Het merkbare verschil met eerder gelanceerde modellen zijn de luchtuitlaten achter de voorwielen. Andere opvallende wijzigingen zie ik niet. Koplampen, achterlichten, lijnen, vorm,... allemaal dezelfde gebleven. Zal de consument er zo veel geld voor overhebben? De die-hards ongetwijfeld wel.

Bron: Autoblog

Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 22:41
afbeelding van Wim

howla, das prijzig

Wim 22:46
afbeelding van Wim

gimme gimme

Wim 22:46
afbeelding van Wim

1 mil extra voor de badge wss

pieter 22:52
afbeelding van pieter

Ik wou zeggen, wat boeit dat extra miljoen nu nog, maar dat doet het wel :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws