Dé wereldpremière: Lexus IS250C (UPDATE : filmpje)

De winter breekt aan in België en we hebben deze zomer ook geen zon gezien. Lexus beloofd alvast beter weer met hun nieuwste cabrio. Een zeer mooie, stijlvolle cabrio die vele hartjes sneller zal doen slaan en die het blazoen van Lexus als luxemerk wat kan opfleuren. Lexus omschrijft het zelf als volgt: "Het exterieurdesign van de IS 250C borduurt voort op de elegante proporties, vloeiende lijnen die zo kenmerkend zijn voor de Lexus IS 250 sedan. De nieuwe cabriolet combineert de krachtige uitstraling van een dynamische sportcoupé met de elegantie van een verfijnde topklasse cabriolet."

De nieuwe cabriolet van Lexus (zoals die op de foto) is uitgerust met de soepele, 153 kW (208 pk) sterke 2,5 liter V6-motor en de 6-traps automatische transmissie van de IS 250. Het driedelig dak kan worden wegegewerkt in de koffer (automatisch) op 21 seconden,daarmee is ze op dit moment het snelst.

De wagen zal beschikbaar zijn voor de consument voorjaar 2009, net voor de zomer dus en zal nog niet te zien zijn op een autosalon dit jaar.

update : filmpje dakmechanisme (via paultan.org)

 

 

 

Bron; Motorauthority & autoblog

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Sven 08:30
afbeelding van Sven

Allez, ik weet weer voor wat sparen. Jammer dat ik nog niet in mijn mid-life crisis ben :D, dan had ik een excuus.

joost 10:22
afbeelding van joost

ziet er goed uit. Dat de concurrentie maar uitkijkt!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws