De nieuwe BMW Z4

De nieuwe Z4 generatie wordt in het voorjaar van 2009 verwacht als zijnde een 2010 model. Ondanks de geruchten zal de wagen toch én groter én duurder worden. De zwaar gecamoufleerde wagen die gespot werd op de Nurburgring kan je al een beeld geven van de nieuwste BMW Z4. De afbeelding rechts is een rendering (photoshop versie van hoe de wagen er uit zal zien zonder camouflage)

De nieuwe Z4 zal voorgesteld worden met een hard top dak. Het veiligheidsvoordeel vond BMW belangrijk genoeg om aan kofferruimte te ontnemen en om de wagen een paar kilo's zwaarder te maken. Ondanks de basisversie met hardtop, zal er ook een soft top versie beschikbaar zijn voor de consument.

Op het eerste zicht lijkt de wagen weinig veranderingen te hebben ondergaan. Er zijn toch enkele opmerkelijke wijzigingen. De nieuwe Z4 zal een meer uitgesproken grill hebben, grotere motorkap en amper koffer, de taillelijn heeft wat weg van die van de 6-reeks en de koplampen worden uitgerust met LED-lampjes.

Exacte cijfers over de motor zijn er nog niet. Ik bespaar u van vele gissingen en gokjes. Zodra de cijfers concreet zijn geven wij die u zo snel mogelijk mee. De Z4 zal volgende maand worden voorgesteld op de Autoshow in Los Angeles.

 

Bron: Motorauthority

 

Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Joeri 16:38
afbeelding van Joeri

zolang er maar een M versie komt, ben ik tevreden

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws