Aston Martin One-77 uitverkocht

De rijkerds bleven blijkbaar weg van de beurs want ze hebben geld te over. De Aston Martin One-77 is reeds uitverkocht en de eerste wagen moet nog in productie gaan. De nieuwste van de Britse constructeur krijgt het gekende prijskaartje mee van 1,5 miljoen euro. Met een voorschot van 250.000 euro mogen exact 77 toekomstige eigenaars zich bij de gelukkige prijzen. De eerste wagens worden geleverd eind 2009.

De Aston Martin wordt jammer genoeg elke artikel opnieuw vergeleken met de Bugatti Veyron. Want de Bugatti is duurder, sneller, beter, blabla... Bugatti is Aston Martin niet, en maar goed ook, of we hadden maar 1 ipv 2 luxemerken nu.
De Aston Martin levert 700pk, twaalfcilindermotor en bereikt een topsnelheid van 354km/u. Opzich zéér mooie prestaties en de wagen is een pak exclusiever, weg dus met die vergelijkingen!

Misschien ook leuk is het besef van de kostprijs van deze Aston Martin. Met 1 Aston Martin One-77 kan je namelijk 8 Ferrari 430's kopen, 3 Maybach 57 of 56 Toyota Priusjes. Aan jou de keuze, want een One-77 zit er niet meer in!

Via: De Standaard

 

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws