BMW X6 en X5 M (film) UPDATE : officiële promofilm X5 M

Voor alle Cayenne's Turbo S, ML's 63 AMG  : wees gewaarschuwd!! BMW heeft namelijk bevestigd dat er degelijk M-versies van de X5 en X6 op komst zijn. Ze worden reeds in de showroom verwacht in 2009 dus lang gaan we er niet meer op moeten wachten eer we foto's gaan zien van de productieversies. Autobild.de heeft reeds kunnen rijden met de X6 M maar werd jammer genoeg nog niet ingelicht over de technische specificaties van deze nieuwe power SUV's.

Zekerheid is er al wel over het feit dat er een V8 Turbo onder de motorkap zal liggen. Volgens Autobild zou deze V8 wel eens de krachtigste in serie geproduceerde BMW motor ooit kunnen worden.

Zonder turbo wordt er reeds van deze krachtbron reeds gebruik gemaakt om de X6 XDrive50i aan te drijven en levert in die configuratie 407pk. Volgens een wilde schatting na de testrit besliste Autobild dat de V8 turbo een 550pk zou moeten leveren.  Dit is evenveel als de Cayenne Turbo S en toch zo'n dikke 40pk meer dan de ML 63 AMG die dan waarschijnlijk het onderspit zal moeten delven in een trio-test.

 

Promofilm BMW X5 M

 

via autotelegraaf

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Administrator 12:11
afbeelding van Administrator

idd nutteloze auto dit

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws