Nieuwe amerikaanse supercar: GTM-R

Revenge Designs zal in Detroit een splinternieuwe Amerikaanse supercar voorstellen. Revenge Designs is een GM tuner die eerder de Pontiac GTO en de Solstice maakte.

RD is de laatste tijd dus druk bezig geweest met het maken van deze wagen, hij zal onder de naam GTM-R de boekjes in gaan. De wagen moet een fusie zijn tussen stijl en snelheid, de droom van elke fabrikant, het resultaat is dus af te wachten.

De GTM-R zal 650pk onder de kap krijgen, op zich niet zo indrukwekkend, maar wel monsterlijk als je weet dat de wagen amper 1.066 kilogram weegt. Dat is 1,65 kilogram per paard... Met die power zal de wagen in exact drie seconden de 100 km/u kunnen bereiken, topsnelheid 290 km/u.

Hij weegt dan misschien wat minder, maar binnenin kom je niets tekort. Een touch screen navigatie systeem, premium sound systeem, camera's, air conditionin etc... Laat maar komen!

(Bron: Edmunds)

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
houou 00:13
afbeelding van houou

zalig

Boekternie 17:05
afbeelding van Boekternie

Voor de liefhebbers : Revenge Designs is al enkele jaren met dit project bezig. Het is geen kit, maar een échte OEM-versie.
Rev.D. heeft de capaciteit om er een 250-tal op jaarbasis van te bouwen. Ze hebben diverse partnerships hiervoor + contracten met valabele partners : Factory Five en Penske zijn namen die al meermaals gevallen, doch nooit bevestigd zijn.
Maar uitkijken wat het wordt in Detroit. Ikzelf denk dat ze ons gaan verbazen met deze wagen.

Voor de beursliefhebbers : Revenge Designs staat genoteerd op de Pink Sheets onder symbool RVGD .
Er zijn 2,1 miljard aandelen outstanding van de in totaal 2,7 miljard authorised aandelen.
De koers is momenteel 0,0002 usd.
Misschien de moeite waard om een lottoticketje van 200 dollar te kopen ( de waarde van 1 miljoen aandelen ) en wie weet, kun je dit lottoticket na 12 januari verzilveren voor een veelvoud ...
Place your bets !!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws