Autofans tip: tuning-gids.nl

tuning-gidsEr bestaan heel wat mythes rond auto’s, hun onderhoud en boven alles tuning. Dan zijn er van die programma’s zoals kijk-uit en recenter nog autokenner die dit met twijfelachtig succes proberen op te helderen. Maar als je écht iets wil weten i.v.m. je auto kan je terecht op tuning-gids.nl: Nederlands grootste auto tuning, onderhoud & auto accessoire informatiebron.

Van je alledaags onderhoudswerk over je eerste stappen op circuit tot het in België grote taboe van motortuning, op
tuning-gids.nl vindt je het allemaal. Alles is mooi per categorie onderverdeeld waardoor jouw specifiek onderdeel of probleem vinden zeer snel gebeurd is. Zelfs de leek kan hier terecht omdat alles kort maar duidelijk is uitgelegd zonder dat je een woordenboek ter hand moet nemen. En als je het dan nóg niet volledig snapt zijn er voldoende foto's en ander beeldmateriaal voorhanden.

Dus als je ooit nog eens met een vraag zit, stel deze dan niet aan de eerste de beste garagist, want die willen toch maar geld verdienen, maar kijk eerst even op tuning-gids.nl

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Joeri 22:01
afbeelding van Joeri

Handig spul

Tom 01:56
afbeelding van Tom

staan wel een paar "krasse" ,lees foute, uitspraken op.
random:
"Hoofdreden voor het verlagen is je auto er strakker uit te laten zien natuurlijk.

Daarnaast verbetert het de wegligging. Het zwaartepunt van je auto komt dichter bij zijn duikcentrum te liggen. Dit verbetert de grip en verkort de remweg, dus een snaarstrakke besturing! "

legt maar is nen auto plat, en zegt da dan nogges :D zeker ast me van die goeikope vmaxx of dinges-technics materiaal is van 300 euro fzo...

"Een lichtgewicht poeli is ook een leuke upgrade, kost nietzo veel en je merkt het verschil zeker! " , en ik gaan volgend jaar op verlof naar mars !

"Open lucht filters zijn een van de beste aanpassingen. Als je op zoekbent naar wat meer vermogen en je wilt het sportsoundje dat het airboxmaakt? Makkelijk zelf te installeren" as ge uwe moteur zo rap mogelijk omzeep wilt helpen...

"LEDs en NEON is een makkelijke, en goedkope manier om extra stijl aan je auto te geven." No it is NOT.

Zonne praat geeft mense die der serieus me bezeg zijn nen debiele naam

Joeri 13:05
afbeelding van Joeri

@tom: natuurlijk zijn er een aantal dingen die voor de serieuzere autosleutelaar als onnozel overkomen, maar voor de minder geïnformeerde mensen onder ons is dit toch zeker één van de beste pogingen, zonder invloed van één of andere constructeur of merk zoals wel het geval is bij autokenner en fleet.tv.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws