Subaru in goede verkoopcijfers

De economische crisis heeft al lelijk huis gehouden bij verscheidene autofabrikanten, toch weet er een van hen het tegendeel te bewijzen. Subaru wist de verkoopcijfers te verhogen in bepaalde landen! In de VS en andere landen is de verkoop zowaar gestegen. Neem nu in Nederland, daar verkocht men 2 auto's meer. In 2007 waren het er 1309 en nu 1311. Waarschijnlijk is dit te danken aan de komst van de nieuwe Impreza,Forrester (afbeelding) en natuurlijk de nieuwe boxerdiesel die in heel wat landen gunstiger is.

Toch lopen ze bij Subaru niet op wolkjes want 2009 belooft een moeilijk jaar te worden, daardoor behouden ze dezelfde productiecapaciteit en dus moeten ze hun productiecapaciteit niet verminderen zoals de meeste autoconstructeurs reeds gedaan hebben. Ik zou zeggen: "keep up the good work Subaru!" (via: autoweek.nl)

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
EvO@d1rk.be 10:25
afbeelding van EvO@d1rk.be

"daar verkocht men 3 auto' meer. In 2007 waren het er 1309 en nu 1311."

Rekenen voor dummies :-p

EvO@d1rk.be 14:07
afbeelding van EvO@d1rk.be

Geen probleem hoor, was eerder maar wat om te lachen :-) Zolang het hier maar wat interessant blijft zijn we zeker en vast tevreden. Misschien af en toe ook eens iets meepikken van autogespot, komen ook altijd wel interessante artikels op!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws