Peugeot 3008 officieel

Na de verschillende 'spyshots' geeft Peugeot nu de officiële cijfers vrij samen met enkele foto's. Een niet zo spectaculaire wagen, maar voor jan modaal is dat ook aboluut geen must. Deze wagen zal dus hoe dan ook een pak mensen bereiken met interesse. De cross-over krijgt in haar gamma een 120pk sterke 1.6liter viercilinder mee. Daarnaast hebben we de 1.6 THP motor met 150pk, tevens de krachtigste. Binnenin is de wagen perfect als kleine gezinswagen. Met alle functies aanwezig vervult Peugeot de wensen van haar bestuurder.

Een grote bagageruimte, parkeersensoren, automatische/elektrische parkeerrem, radio&navigatiesysteem, Hill Start Assist systeem,... Peugeot zal haar 3008 voorstellen op het autosalon in Genève, en zal op de marktverschijnen begin dit jaar.

via autoweek
Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
190d 17:20
afbeelding van 190d

toch maar niet

ThV 18:24
afbeelding van ThV

nie menne meug !

VonStroke 19:21
afbeelding van VonStroke

Interessant interieur, maar je mag het onder geen enkele voorwaarde verlaten, tenzij geblinddoekt.

Anonieme gebruiker 21:43
afbeelding van Anonieme gebruiker

een nieuw innoverend concept voor wat het exterieur betreft. Het interieur blijft nog steeds Frans en is bovendien mooi en fraai afgewerkt.

Tevens is er een leuke optie om aan te passen aan de huidige wegomstandigheden, door gebruik te maken van de draaiknop, die zich bevindt in de middenconsole.

Men mag wel niet vergeten, het echte off road wagen zal dit echter nooit worden.

Bij het rijden ervaart men wel een groot (gigantische vooruit) overzicht over de weg en voelt men schokken op de normale wegen minder hard.

Tot slot is deze wagen echter een aanrader, aangezien het lage gebruik en een lage Co2 waarden (binnen zijn klasse), voor iedereen met een gezin.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws