Top Marques Monaco : Savage Rivale Roadyacht GTS

Ben jij op zoek naar de ultieme cruiser om volgende zomer mee uit te pakken aan de Côte d'Azur? Wel, dan raad ik je aan om nu reeds even af te zakken naar Monaco om een bezoekje te brengen aan Top Marques. Op deze beurs kan je alles vinden dat vier wielen heeft en compleet decadent is en nog veel meer dan dat. Om enkele voorbeelden te geven : Pagani, Mosler, Koenigsegg. Naast deze iets bekendere constructeurs zullen dit jaar twee Nederlandse studenten hun kans wagen op deze beurs met hun uiterst exclusieve bolide. Emile Pop en Justin de Boer menen dat ze met de Savage Rivale Roadyacht GTS de ultieme GT hebben uitgevonden.

De vierdeurs coupé-cabriolet heeft designkenmerken van een jacht en krijgt onder de motorkap een dikke V8 van GM. Deze krachtbron zal vermoedelijk zo'n 600pk en 700Nm koppel leveren. Hierdoor zal hij zich, volgens de makers aldus, kunnen meten met wagens als de Porsche 911 Turbo en de Ferrari F430.

De motor is zichtbaar en speelt daardoor een prominente rol in het interieur dat voornamelijk geïnspireerd is op yachting (Côte d'Azure...). Overvloedig gebruik van leder, teakhout, aluminium en koolstofvezel moeten voor de nodige luxueuze allure zorgen.
Van deze supercar zouden volgende de studenten zo'n 10 à 20 exemplaren moeten verkocht worden tegen een prijs van € 275.000 (incl. belastingen). Ik denk wel dat het hen zal lukken!

via autogespot

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
abdul 02:40
afbeelding van abdul

ben naar de rai geweest. de concept is ... heb geen woorden voor. het is gewoon ongelooflijk mooi. Nou ik vind persoonlijk deee mooist

Frank 23:09
afbeelding van Frank

Wauw, wat is die mooi!
Als ik zoveel geld had, zou ik hem kopen. Hoe exclusief kun je het hebben?

Tony 13:15
afbeelding van Tony

Jongens, keep up the good work! respect! en laat die Tom maar lullen, hij durft zo'n uitdaging nooit aan te gaan! typisch nederlandse mentaliteit! volhouden jongens

pat 07:36
afbeelding van pat

c'ker mooie auto,wordt nog wel wat,ga zo door

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws