Wauw: Volvo SC90 concept - Sportsedan

Over de gehele lijn ziet de nieuwe S-lijn van Volvo er reeds knap en veelbelovend uit. Het neusje van de zalm zou of zal deze knappe concept car worden. Amper enkele luttele dagen na de voorstelling van de Audi A7 Sportback, lijkt deze al meteen een concurrent te krijgen.

Een enorm knappe, gestroomlijne en agressieve wagen weet Volvo voor te stellen. De vierdeurs coupé ligt momenteel tussen het segment sportwagen en het segment sedan. Je kan hem ergens vergelijken met de Aston Martin Rapide, BMW CS concept, al zijn dat allemaal heel vage en ruime opvattingen qua vergelijking. Feit is dat Volvo doorheen haar rijke geschiedenis een reputatie heeft weten op te bouwen als zijnde een hele veilige, gebruiksvriendelijke wagen (groter marktpotentieel).

Deze, onder de naam CS90, is uiteraard enkel een 'papiergegeven'. Met de huidige toestand binnen Volvo en de rest van de autoconstructeurs lijkt er me niet genoeg geld te zijn om een wagen als deze uit te brengen, laat staan ontwikkelen. Mocht deze er komen in de toekomst, dan lijkt dit, mits leuke motoren, een schot in de roos.

 

via autoblog.com

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Sven 07:28
afbeelding van Sven

vette kar zo

Sander 10:22
afbeelding van Sander

ik ben geen volvo fan, maar dit ziet er wel erg mooi uit!

Gregory 13:22
afbeelding van Gregory

deze moet er gewoon komen! Ik zal es bellen met diene baas
van Volvo... :-) !!!

Igor 08:41
afbeelding van Igor

Niet twijfelen, 't zou een schande zijn als zo'n concept op de tekentafel blijft liggen!! Mooier dan een bmw cs, audi A7, ...

Anonieme gebruiker 20:16
afbeelding van Anonieme gebruiker

heel heel mooi, rijd zelf met volvo. Maar zoals gezegd, waar is het geld? NU ze in handen van geelee zijn kunnen de chiniezen misschien een financiële duw geven.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws