Hennessey pimpt Corvette ZR1 naar ZR700 (Update: Video)

Amper enkele maanden is de nieuwe Corvette ZR1 op de markt en de tuners vliegen er massaal op, al dan niet terecht. Het eerste resultaat is de Hennessey's productie onder de naam ZR700. Een schandalig snel monster waarin geen mens zich meer veilig voelt. Grootste aanpassing deed Hennessey aan de 6.2L V8 motor. Een powerupgrade waardoor de motor niet minder dan 755 paarden weet te vervangen met een koppel van 970Nm. Mocht dat nog niet genoeg zeggen: 11,03 seconden heeft deze Corvette nodig om naar 219km/u te razen. De doorsnee meeteenheid 0-100km/u, daar doe je 3,1 seconden over. De motorupgrade is een deel van de kit, samen met een nieuw uitlaatsysteem, nieuwe interkoelers en een nieuw ingebouwde K&N luchtfilter. Vanaf mei kan je jezelf deze kit bestellen voor jou ZR1.

 

 

bron: motorauthority

Amper enkele maanden is de nieuwe Corvette ZR1 op de markt en de tuners vliegen er massaal op, al dan niet terecht. Het eerste resultaat is de Hennessey's productie onder de naam ZR700. Een schandalig snel monster waarin geen mens zich meer veilig voelt. Grootste aanpassing deed Hennessey aan de 6.2L V8 motor. Een powerupgrade waardoor de motor niet minder dan 755 paarden weet te vervangen met een koppel van 970Nm. Mocht dat nog niet genoeg zeggen: 11,03 seconden heeft deze Corvette nodig om naar 219km/u te razen.

De doorsnee meeteenheid 0-100km/u, daar doe je 3,1 seconden over. De motorupgrade is een deel van de kit, samen met een nieuw uitlaatsysteem, nieuwe interkoelers en een nieuw ingebouwde K&N luchtfilter. Vanaf mei kan je jezelf deze kit bestellen voor jou ZR1.

 

 

bron: motorauthority

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws