Leuke oefening: Audi A'KIMONO LS2.0 Concept

Volledige creativiteit, onverantwoord en niet denken aan het functionele. Dit ding rijdt naar geen kanten maar dat hoeft een concept ook niet, dit is een staaltje van een pak knappe ideeën en een nog knappere uitwerking.

Het design gaat de wereld in onder de naam: A'KIMONO L2.0 en is gebasseerd op het winnend concept van de Desire Design competitie even terug, in 2007. De ontwerper is een Bulgaarse student 'Industrieel ontwerpen' die Teodor Kyuchukov heet. De LS is de naam verwijst naar de idee, lightning sculpture. Volgens de ontwerper is deze wagen 's nachts onzichtbaar en zou het 'licht sculpture systeem' de wagen tot leven brengen.

"The exterior illumination [...] strengthens the emotional impact of a vehicle during the dark part of the day and turns the car image from "incognito" to a sensuous piece of art," zo zegt Kyuchukov.

Deze wagen zelf is een combinatie tussen de Audi R8 en een kimono (een kledingstuk in oosterse landen). Creativiteit is dus iets heel ruim! Mijn stem krijgt hij alvast.

via worldcarfans

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Tom 19:21
afbeelding van Tom

Ik denk da den band en de kas veel gaan sexen :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws