Dit is de nieuwe Renault Clio (GT)

Hupsaké, Renault is klaar met haar nieuwe Clio. Knap, hedendaags en kan er alweer tegenaan vliegen. Mocht deze Clio iets te saai, waar ik best kan ik komen, heeft Renault een GT pakket klaarliggen. De Clio GT zou zich een sportiever uiterlijk aanmeten met bijvoorbeeld een dubbele uitlaat, zwart glanzende grille, verbrede dorpels en achterspoiler. Binnenin zit je in de sportstoelen van Renault en geef je gas met geperforeerde, aluminium pedalen. De GT kreeg ook een unieke kleur mee, de Blue Malte.

De eerder beloofde prijs van 500 euro voor de geïntegreerde TomTom wordt nageleefd. Dat systeem kan de bestuurder updaten via het internet en houdt rekening met filtspalen en maximumsnelheden. Motorisatie en andere specificaties weten we pas bij de voorstelling op het autosalon n Genève.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 13:31
afbeelding van Wim

ziet er (vanbuiten) cheaper uit dan ervoor

philip 20:07
afbeelding van philip

zal een gt 1.6 bestellen je hebt toch wat pks en valt nog onder de norm kwa eerste inschrijving 495€ en 245€ wegentaks per jaar in (maltablauw )

Wim 20:14
afbeelding van Wim

<p>goed idee, pak in ieder geval niet <a href="https://autofans.be/content/rijtest-renault-clio-gt-15-dci" target="_blank">de diesel GT</a>!</p>

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws