Niet zomaar getuned: Mine's 370Z

Voor de meesten onder ons is dit de zoveelste poging van één of andere beterweter om de 370Z een strak pak aan te meten zonder ook maar één moment na te denken over de technische aspecten. Maar sommigen weten dat we hier zowat naar het summum van 370Z tuning kijken. Mine's motorsport is een Japanse tuner met een jarenlange geschiedenis in Nissan skyline's en het racen ervan. Ze stonden nooit bekend voor hun opvallende bodykits maar de impact van hun modificaties zijn zo indrukwekkend dat je ze gerust naast AMG en 'M' divisie kan zetten.

Voordat er hier een spervuur aan verwijten aankomt wil ik toch even zeggen dat AMG en M een andere basis van auto hebben, waardoor ook het resultaat er anders uit zal zien. Maar qua technisch vernuft zijn deze allemaal elkaar waard.

Motorisch blijft eht op dit moment nog beperkt met een ECU, oliekoeler, luchtfilter en titanium uitlaat. Maar als je weet dat Mine's nooit echt gaat voor de gigantische vermogens maar meer voor een mooie afgifte en 'drivability', dan mogen we ons nog aan veel mooie dingen verwachten. Qua ophanging hebben ze ook een reputatie te verdedigen dus steken ze een setje Cusco coilovers onder de auto, achter de Volk velgen.

via: 370blog

mine's Z34
mine's Z34
mine's Z34
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws