998 Porsche 911 Targa gespot

De 911 is nog maar net van een facelift voorzien of er verschijnen al spyshots van het geheel nieuwe model. In zijn verschillende verschijningsvormen, Carrera, Carrera 4 en Targa, GT2 en 3 vormt het 911 gamma een hele bende en dat vraagt tijd voor de ontwikkelaars om die verschillende types in een nieuwe vorm tot leven te roepen. Op de spyshots zien we mogelijk de nieuwe Targa aan het werk in de sneeuw. De verschillen met het huidige model zijn naar goede gewoonte zeer miniem en beperken zich tot een stel meer verticaal geplaatste koplampen, een andere positionering van de zijspiegels en een lichtjes langer koetswerk.

De dikke lijnen rondom de achterruit doen vermoeden dat het hier om de Targa-versie gaat. Daar waar het huidige model enkel met vierwielaandrijving te verkrijgen is, wordt vermoed dat Porsche nu ook een versie zal aanbieden die enkel op de achterwielen zal wordt aangedreven. de nieuwe PDK-versnellingsbak met dubbele koppeling zal optioneel beschikbaar zijn naast de standaard manuele bak met 6 versnellingen.

Aangezien de 911 dus net van een facelift is voorzien wordt dit nieuwe model maar pas eind 2011 in de showroom verwacht. Intussentijd zullen er nog wel veel spyshots de revue passeren.

 

via motorauthority

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 23:30
afbeelding van Wim

testen, testen en nogis testen die porsche mannen

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws