BMW X5 M gespot in de sneeuw

BMW X5 MDe BMW X5 M is nu ook gespot tijdens tests in de sneeuw. Hij was eerder al opgemerkt in o.a. Munchen, en BMW had zelfs al een video vrijgegeven van Bernd Limmer – van de M-afdeling – die de X5 M test op de Nürburgring. Om de details nog enigszins verborgen te houden heeft BMW de voor- en achterbumper van de wagen bekleed met de camouflage die ook aanwezig was op het testmodel van de Z4. Toch vallen vooral de grote luchtinlaten en de viervoudige uitlaat al hard op.

 

Over de motor wordt nog altijd druk gespeculeerd. Volgens velen is een - opgepepte - 4,4 liter V8 Twin Turbo van de X6 de meest logische keuze. Anderen opperen dan weer dat het een 5 liter V10 zal worden. Uitsluitsel hierover zal er waarschijnlijk pas komen bij zijn lancering, die mogelijk zal plaatsvinden tijdens het autosalon van Genève.

 

BMW X5 M

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
VonStroke 13:36
afbeelding van VonStroke

Hadden ze nu die nutteloze tape aan de bumpers er niet aan gehangen, geen hond die het zou opgemerkt hebben waarschijnlijk.

BMW OK 06:35
afbeelding van BMW OK

Tijdens recent verblijf in de buurt van Muchen was de overbuurman van het hotel waarschijnlijk testrijder bij BMW. Op zeker 3 dagen stond er een licht gecamoufleerde X5 M voor de deur. Hoewel niet duidelijk van een normale X5 te onderscheiden, was het starten van de motor niet te missen: een hitsige V10.
Daarnaast ook een dag een licht gecamoufleerde Z4 mogen aanschouwen, waarvan het geluid zodanig was, dat het lijkt dat deze ook via meer dan dan 6 cilinders ademd.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws