Lexus LF-A Productieversie in Tokyo?

Lexus is van plan haar LF-A sportwagen te presenteren op de autoshow in Tokyo in November. Eerder werd verondersteld dat het concept weggemoffeld was door de mensen bij Toyota, niet dus. Dat de voorstelling van de Infiniti Essence daar voor iets tussen zit lijkt me niet te ontkennen. De Lexus LF-A zou de 600pk sterke V10 motor krijgen. Daarmee spurt hij naar 100km/u in amper 5 seconden. In Tokyo zal deze Lexus op een aardige portie publiciteit kunnen rekenen. Want alle pers zal zich moeten beperken tot slechts enkele merken.

Constructeurs als Mercedes, GM, BMW, Nissan, Lamborghini en Volkswagen hebben eerder al vermeld dit jaar niet aanwezig te zijn op het autosalon daar. Een annulatie zoals de

British motor show zit er al goed niet in.

 

via worldcarfans

 

 

Reacties: 6 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Hannes 19:58
afbeelding van Hannes

Habba habba

yoran 08:59
afbeelding van yoran

waaaaw... maar ze hebben veel te lang gewacht met de lancering...

190d 10:52
afbeelding van 190d

idd

Joeri 11:59
afbeelding van Joeri

Wat zou de infinit essence daar nu mee te make hebben?

Pieter Aertgeerts 12:11
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Als misschien wel grootste concurrent lijkt het me logisch. Misschien hadden ze idd het idee er niet mee over de brug te komen. Maar dan kwam Infiniti plots met de Essence. En dan kan je als Lexus alsnog zeggen; let's do it.

Hannes 19:49
afbeelding van Hannes

En het kan nog goed uitpakken ook. Nu andere merken terugschroeven, is er wat meer plaats in het segment (denk aan de cs concept enz). Ik kijk in ieder geval uit naar de topgear en autofans review ervan.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws