Steve Marrin, Directeur design Volvo, stapt op

Zweedse media gaf gisteren bericht dat Steve Mattin, design directeur bij Volvo, het bedrijf zou hebben verlaten. Dat ontslag(?) zet het punt achter een vierjaar durende carrière als verantwoordelijke voor het design binnen Volvo. Steve Mattin is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de nieuwe XC60 en het S60 concept dat eerder dit jaar voorgesteld werd in Detroit. Dat ontslag zou te maken kunnen hebben met de barre toekomst van Volvo. Tot nog toe vond Ford geen koper voor haar zweedse constructeur en dat maakt sommige leden van het volvo management misschien zenuwachtig. Of is het een algemene trend? Want na het vertrek van Bangle bij BMW en Karim Habib bij Mercedes Benz lijkt het daar wel op.

Zweedse media gaf gisteren bericht dat Steve Mattin, design directeur bij Volvo, het bedrijf zou hebben verlaten. Dat ontslag(?) zet het punt achter een vierjaar durende carrière als verantwoordelijke voor het design binnen Volvo. Steve Mattin is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de nieuwe

XC60 en het S60 concept dat eerder dit jaar voorgesteld werd in Detroit. Dat ontslag zou te maken kunnen hebben met de barre toekomst van Volvo. Tot nog toe vond Ford geen koper voor haar zweedse constructeur en dat maakt sommige leden van het volvo management misschien zenuwachtig. Of is het een algemene trend? Want na het vertrek van Bangle bij BMW en Karim Habib bij Mercedes Benz lijkt het daar wel op.

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws