Hamann neemt 7-reeks onder handen

Hamann is u wel bekend voor zijn exentrieke tuningprojecten van allerlei soorten supersportwagens, zoals bijvoorbeeld de Lamborghini Murcielago. Soms echter kan de tuner het niet laten om ook totaal andere soorten wagens onder handen te nemen. Daarom hebben ze hun kunnen nu losgelaten op de geheel nieuwe BMW 7-reeks. De exacte details van deze stevige getunede limousine zijn nog niet bekend, maar op de foto's is reeds te zien dat Hamann kosten nog moeite heeft gespaard om deze kar van een geheel andere look te voorzien.

Zo heeft hij custom side skirts, een achterspoiler op de kofferklep en ook speciale uitlaatpijpen. Het interieur is voorzien van nieuwe sportpedalen, aangepaste zetels en vloermatten voorzien van het Hamann logo.

Wat de motor betreft wordt verwachte dat de 4.4l twin-turbo V8 uit de 750i zal worden voorzien van een lichte upgrade om zodoende nog meer pl te leveren. Ook de aanstormende 760i V12 zou normaal gezien door Hamann onder handen worden genomen.

via motorauthority

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Wim 11:55
afbeelding van Wim

in profiel lijkt hij (op foto) nu even groot als een 3 serie :)

Sven 12:28
afbeelding van Sven

daar wil ik anders wel in gezien worden. al oogt ie wat bruut

Olivier 17:00
afbeelding van Olivier

hebben ze die daklijn aangepast? Die ziet er ineens zo coupé uit. Die dubbele achtervleugel is wel echt gatlelijk. Da zou zelfs snellen eddie ni op zijn koffer durven plakke. de rest is wel geslaagd

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws