Arden neemt nu ook MINI onder handen

Terwijl de Mini Crossover vrolijk rondjes rijdt op de Nürburgring, en er weer geruchten over de MINI Speedster de kop opsteken, kotert Arden wat extra vermogen uit de MINI Cooper S. Voor het eerst in hun 40-jarig bestaan trouwens. Eerder pakte Arden al andere Britse merken als Jaguar en Land Rover aan. De MINI by Arden zal gebaseerd zijn op de MINI Cup die in de MINI Challenge 2009 het mooie weer maakt. Erg veel details zijn nog niet bekend, maar we kunnen al meegeven dat de Arden gebaseerd zal zijn op de 1.6 met 172pk van de MINI Cooper S. Daarnaastzal het interieur een upgrade krijgen, met onder andere Connolly-leder en hout- en carbon-inlegplaatjes. Esthetisch krijgt de Arden MINI standaard 18"-velgen mee, samen met een sportuitlaat, sportophanging en sportremmen. Al sport wat de klok slaat dus.

bron: Carscoop

Terwijl de

Mini Crossover vrolijk rondjes rijdt op de Nürburgring, en er weer geruchten over de MINI Speedster de kop opsteken, kotert Arden wat extra vermogen uit de MINI Cooper S. Voor het eerst in hun 40-jarig bestaan trouwens. Eerder pakte Arden al andere Britse merken als Jaguar en Land Rover aan. De MINI by Arden zal gebaseerd zijn op de MINI Cup die in de MINI Challenge 2009 het mooie weer maakt. Erg veel details zijn nog niet bekend, maar we kunnen al meegeven dat de Arden gebaseerd zal zijn op de 1.6 met 172pk van de MINI Cooper S. Daarnaastzal het interieur een upgrade krijgen, met onder andere Connolly-leder en hout- en carbon-inlegplaatjes. Esthetisch krijgt de Arden MINI standaard 18"-velgen mee, samen met een sportuitlaat, sportophanging en sportremmen. Al sport wat de klok slaat dus.

bron: Carscoop

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
technopatat 14:10
afbeelding van technopatat

neem die foto op autoblog.nl eens een stapje groter en je ziet dat het gewoon met paint erover geschilderd is :p, die lichten kloppen niet, wielkassen ook niet en de rest is gewoon lelijk :p!

Sven 16:32
afbeelding van Sven

Gelijk heb je, de foto is een shop op basis van een MINI uit de MINI Challenge. Er zijn nog geen foto's vrijgegeven, vandaar dat de meeste sites gewoon de foto kopiëren.(je kan onze foto ook groter klikken, er zat een foutje in de code)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws