Volkswagen Golf beste auto ter wereld

De Golf bekleedt dus het hoogste schavot in autoland. Op de World Car of the Year Awards te New-York kwam hij net voor de Ford Fiesta en Toyota IQ. Er waren uiteraard nog andere categorieën, de Fiat 500 won in de designcategorie, de Nissan GT-R in de performance-car-categorie en de Honda FCX Clarity in de groene categorie.

via autoblog.com

De 500 won het van de Jaguar XF en Citroën C5.

De GT-R won het van de Porsche 911 en de Corvette ZR-1.

De Clarity won het van de Mitsubishi iMiEV

 

Reacties: 11 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
Anoniem 09:43
afbeelding van Anoniem

golf is zeker niet de beste hoor
hier bekijken ze prijs/kwaliteit
jammer dat ze geen Opel insignia verkopen of de nieuwe astra
die zijn zowizo beter en iet zo saai :s
de beste auto blijft tg de rolls omdat ze onverwoestbaar zijn ^^

Anonieme gebruiker 16:31
afbeelding van Anonieme gebruiker

inderedaad golf is slecht, audi R8 is vele beter !!! (l)

Anonieme gebruiker 14:11
afbeelding van Anonieme gebruiker

Heb je ooit wel eens in een insignia 1.8 16V gereden....mijn golf 1.8 90 pk uit 1991 is nog sneller...wat een slome bak, en dat met een verbuik van 1:10 op de snelweg! Opel zou zich eigen moeten schamen voor de motor die ze leveren.
En ja de buitenkant is wel iets spannender...idd!!

Anonieme gebruiker 22:08
afbeelding van Anonieme gebruiker

Wat hebben jullie toch allemaal met die duitse troep!! Er gaat niks boven de de Japanners!! Honda of Toyota!! Die denken nog na over hun motoren en gaat het niet om cilinder inhoud of compressie door turbo's maar om uit een kleine moter zoveel mogelijk paardjes te halen en er dan ook nog voor te zorgen dat de motoren 5 ton draaien!!Dat is vak werk! Wat de japanners 20 jaar geleden maakten dat lukt de europeanen vandaag de dag nog niet! Oja en wat een Rolls betreft: Stelt ook veel voor om een auto van 2500 kilo met een moter van 5 of 6 liter kan ook niet kapot lopen met zo.n laag toerental!! De genen die zich een duitse auto aanschaffen moesten zich schamen omdat ze nog steeds denken dat duitsland kwaliteit levert!! Dat was mischien vroeger zo , tegenwoordig moeten ze knoeien om onder de prijs te blijven:P

Anonieme gebruiker 00:15
afbeelding van Anonieme gebruiker

hierboven staat een erg juiste omschrijving!!!de jappen zijn de beste autos ter wereld!!ik ben monteur van alle merken autos.jappen?nooit echte stukken aan.en idd vooral de insignia.de beste auto die we ooit gemaakt hebben??????dan is de rest van opel dus nog grotere rommel!!!lees maar eens wat forums.schandalige troep.ik rijd zelf een lexus is 200.NOOIT KAPOT en weinig onderhoud nodig!de vorige was een gs 300 en die heb ik weggedaan met bijna 900.000 km op de klok.9 ton?ja 9 ton!probleemloos wel te verstaan.en idd het is gewoon een luxe toyota.daar kunnen de duitsers nog wat van leren.lekker tsi tjes en fsi tjes bouwen die met 40.000 km spontaan vastlopen of de tandwielen van de versnellingsbak na 25 000 km al opeten.dan kun je voor minder geld beter een jap van 10 jaar oud kopen.

Anonieme gebruiker 21:45
afbeelding van Anonieme gebruiker

volkswagen is het beste merk van de wereld al die andere auto's kunnen niet tippen aan het comfort van volkswagen.
Bmw,Mercedes,Volvo enal hebben wat meer comfort dan de volkswagens maar al die andere wagens kunnen niet tippen aan bmw mercedes volvo volkswagen kwa comfort ik vint volkswagen beste van beste al die andere wagens zijn bullshit de duitse wagens zijn de beste.toyota is nieks vergeleken met de duitse merken toyota 1ne probleem na het andere je hoort genoeg van toyota op het nieuws en je leest er genoeg over ook dat er veel productie fouten in zitten in toyota zoals ambriage die kapot is of de remmen die niet goed werken enal je staat meer in garage met toyota dan wat anders en lexus is jah dat zijn lompe bakken wel mooi wa desing ma anders ik zou lexus nie moeten hebben allesinds is veel te duur om te onderhouden enal en duur voor tax en verzekering is gewoon duur lexus!!!!!!!!

Yvesw 21:48
afbeelding van Yvesw

@Laatste anonieme gebruiker: Bedankt om dit te delen met ons...

ahmed 07:08
afbeelding van ahmed

Als iedereen nu zijn kop moest houden met jullie gezever het is nu 2012 er bestaan geen slechte auto's meer het is niet dat Mercedes mooi is dat die goed zijn het is niet dat Volkswagen en Audi zo bekend staat als merk van het jaar of al die andere merken nee het draait om wat er onder de motorkap zit daar draait het om de aandrijving Carl Benz als die nog leefde die zou pas eens weten waar de auto om draait of Renault Marcel en alle andere uitvinder 's van de auto dus iedereen van de wereld luister het is niet dat eentje zegt van opel zijn strontkbaks dat niemand het wil iedereen kiest zijn eigen merk het draait niet om de luxe of de snelheid die jouw misschien het leven kan kosten en dan als Mercedes of Porche of Toyota kwaliteitswagens zijn alle auto's zijn goed je moet gewoon goed en rustig schakelen optijd uw onderhoud uitvoeren zoel klein als groot onderhoud of de kinderen er niet in laten foefelen of zo of de auto dag en nacht buiten laten parkeren zo dankt uw auto af kuis hem soms poets hem binnen en buiten ga soms naar de keuring vervang optijd uw remmen,uw distributieriem,banden (en juiste bandenspanning), niet wild rijden begrijpen jullie da dan mogen jullie zeggen ik heb echt een goeie wagen echt een prachtwagen doe dit en je je zult zien mischien denken jullie van wat zegt die nouw en ja als jullie dit doen gaan jullie zo ongeveer 700a 800euro verspillen maar jullie zullen tevreden zijn over jullie auto maar als jullie niet optijd jullie onderhoud of groot onderhoud doen dan zullen jullie zien de prijzen gaan omhoog schieten jullie zullen jullie ogen niet geloven boven de 1000de euro's!!! Ik ben 15jaar ik studeer automechanica

Techno Patat 09:28
afbeelding van Techno Patat

Dafuq heb ik net allemaal gelezen bij al die comments?

Wim 09:35
afbeelding van Wim

@patat: ik dacht net hetzelfde :)

Yvesw 11:48
afbeelding van Yvesw

@Patat & Wim: Ik kom hier soms als ik me verveel op het toilet. Is beter leesmateriaal dan de Humo...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws