Outlander GT-concept

Mitsubishi toont de facelift van de Outlander als een concept car op het Salon van New York. Opvallendst is de jet-fightergrille van de Lancer en Colt. De klassieke trucs bij een facelift werden toegepast; bumpers, zijspiegels, motorkap, voorvleugels en dorpels werden hertekend. Bi-xenonlampen zijn nu beschikbaar. De achterkant bleef ongewijzigd. Aan de binnenzijde zien we kunstleder, alu racepedalen, een sportstuur en een 3,5" LCD-scherm voor het instrumentenpaneel. De Outlander GT krijgt 10 extra pk ter beschikking. Ook nieuw is het Idle Neutral Logic, een systeem dat de wagen automatisch in neutraal schakelt bij stilstand.

bron: LeftLaneNews

Mitsubishi toont de facelift van de Outlander als een concept car op het Salon van New York. Opvallendst is de jet-fightergrille van de

Lancer en Colt. De klassieke trucs bij een facelift werden toegepast; bumpers, zijspiegels, motorkap, voorvleugels en dorpels werden hertekend. Bi-xenonlampen zijn nu beschikbaar. De achterkant bleef ongewijzigd. Aan de binnenzijde zien we kunstleder, alu racepedalen, een sportstuur en een 3,5" LCD-scherm voor het instrumentenpaneel. De Outlander GT krijgt 10 extra pk ter beschikking. Ook nieuw is het Idle Neutral Logic, een systeem dat de wagen automatisch in neutraal schakelt bij stilstand.

bron: LeftLaneNews

Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Mel 11:12
afbeelding van Mel

Het vooraanzicht vind ik bruut. Het nieuwe familiegezicht van Mitsubishi kan ik wel smaken. Alleen vind ik de neus niet echt kloppen met de rest van de vormgeving van het koetswerk. Net zoals bij de Colt.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws