Ringbattle : Nissan GT-R rijdt nieuwe recordtijd

Nissan lijkt de strijd om de eer nog lang niet te willen opgeven. Om even kort terug te komen op de feiten : Nissan reed zijn lap rond het circuit van de Nurburgring 3 sec sneller dan de Porsche GT2 die lichter en krachtiger is. Porsche verweet Nissan ervan te hebben valsgespeeld. Dit werd dan weerlegd door Nissan aan de hand van een video van de prestatie ed. Nu heeft Nissan beslist om de strijd voorgoed te beslechten en is met zijn Series II GT-R nog eens het circuit gaan opzoeken.

Met dit nieuwe model, dat 5pk meer heeft en waarvan het koetswerk en de ophanging op een aantal punten zijn verbeterd, zouden ze een nog strakkere tijd kunnen neerzetten. Zo gezegd, zo gedaan, want de nieuwe tijd bedraagt 7min 27.56sec. Een geweldige tijd, die echter nog niet goed genoeg is, aangezien Nissan graag de Corvette ZR1 het vuur aan de schenen zou willen leggen door diens rondetijd (7min 26.4sec) te gaan bekampen.

via motorauthority

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Hannes 10:03
afbeelding van Hannes

fijnfijn, dat is sneller dan een carrera GT! Nog een half jaar en dan staat hij op nummer 1. Sneller dan de nieuwe viper.

Nathan 11:13
afbeelding van Nathan

Op welke manier zou de GT-R dan hebben valsgespeeld? Heb het eventjes niet gevolgd.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws